Grillo på Instagram Grillo på Facebook
Grillo Catering
Grillo Catering
 
 

Sushiexpressen selges! Komplett take-away konsept med alt produksjonsutstyr, kjølebil og hjemmeside med skreddersydd back-end. Opplæring vil bli gitt. Ta kontakt med Grillo Catering ved interesse!

 

Sånn gjør vi det

 
 

Sjekk vår kjøreplan for inneværende uke for å se når vi stopper på et sted i ditt nærområde. Før du kommer til betaling blir du bedt om å legge inn hentested fra en nedtrekksmeny.

Vi tar forbehold om forsinkelser som følge av trafikale forhold, og varsler deg på sms om forsinkelsen er betydelig. Vi tar også forbehold om kansellering av oppsatte stoppesteder/ruter om vi har for lite bestillinger til området. Kjøpet refunderes da, og du varsles på sms.

Det er viktig å møte til angitt tid, da vi bare står noen minutter på hvert sted. Vi har en forholdsvis stram kjøreplan for å sikre ferskest mulig mat til et størst mulig område, og for å tilpasse ruten til ferger etc.

Sjekk leveransen for å se at du har fått alt du har bestilt. Om noe mangler må du vise dette til sjåføren slik at vi får gitt deg kompensasjon for mangelen. Mat som ikke hentes blir tatt med til våre lokaler i Sigerfjord, der vi oppbevarer den ut neste dag.

Kokker

Vi tar hensyn til smittevernreglene i vår bedrift, og oppfordrer deg til å gjøre det samme. Hold god avstand til kunden foran deg i køen, og har du eller noen i din familie tegn til sykdom ber vi deg om å sende noen andre for å hente maten din. Takk for hjelpen!

Vi er glade for tilbakemeldinger og ønsker i forhold til produkter, og tar gjerne imot dem på telefon 76123861, post@sushiexpressen.no eller via Grillo Catering’s Facebook Messenger.

Takk for at du handler hos oss!